Om oss


Movel tar hånd om ladeanlegget fra A til Å.

Vi prosjekterer, installerer og drifter ladeanlegg for ladbare biler. Det betyr sikker og enkel lading hver dag.

Movel er en uavhengig ladeoperatør, og en utfordrer i et marked dominert av de store kraftprodusentene. Vårt fokus er forutsigbar lading, rettferdig betaling og fornøyde kunder. Våre priser er transparente og vi tar ikke påslag på strømmen ut mot kunde. Våre kunder vet derfor hva de betaler for.

Vi mener boligselskapet skal eie ladeinfrastrukturen i bygget, ikke ladeoperatøren. Det er økonomisk gunstig og det gir boligselskapet større frihet.

Med våre ansattes syv års erfaring innen lademarkedet for elbiler, vet vi hva som er viktig for at ladeanlegget skal være skalerbart og samtidig billig i drift.

Grunnleggerne Per og Ole møtte hverandre tilfeldigvis i samme kontorfellesskap. De så begge at tiden var inne for en revolusjon innen mobilitet. Med troen på at fremtiden er elektrisk startet de Movel. Siden starten har Movel fokusert på å sette kunden foran teknologien, og skape den beste brukeropplevelsen.

I dag er Movels medarbeidere både nerder og generalister. Vi har en bred og variert bakgrunn som gir oss overblikk, samtidig har vi betydelig kompetanse på lading av ladbare biler og hva fremtiden vil bringe.

Vi liker å bli utfordret. Prøv oss!