Borettslag og sameier


Movel er en uavhengig totalleverandør av ladeanlegg spesialtilpasset behovet til borettslag og sameier. Ladestasjonen er fremtidsrettet, kraftig og passer alle typer biler. Brukere betaler for strømmen uten påslag.

Installasjon

Movel leverer ladestasjoner og system som styrer ladingen. Det vil si at bilene får maksimalt utbytte av den strømmen som er tilgjengelig og at anlegget kan vokse med behovet. Movels teknologi er i tillegg klar for to-veis strømstyring (ISO15118), som betyr at bilen kan selge strøm når den er dyr og lade når den er rimelig. Vi sikrer at ladeanlegget ikke leder til unødvendig høye driftskostnader eller har flaskehalser som skaper problemer i fremtiden. Løsningene er gjennomtenkte og rettferdige.

 

Drift

Movels drift sparer styret i boligselskapet for bekymringer. Om det oppstår problemer eller spørsmål, kan beboer ringe til Movel og ikke til styret.

Vi fakturerer deg med aktivt ladepunkt og du betaler kun for den strømmen du bruker.  Movel har ikke påslag på strømmen, du trenger derfor ikke å bekymre deg for at de som lader mye betaler mer enn de som lader lite. Våre tjenester påvirkes ikke av hvor mye du lader, så hvorfor skal regningen gjøre det?

Har dere spørsmål eller ønsker gratis befaring?

Kontakt oss!